Saravet Vähikkälä - majoitustilat / Pikkutalon yläkerta. Kuva Laura Lähteenmäki

Saravet Vähikkälän majoitustilat soveltuvat erilaisten leirien, pienimuotoisten tapahtumien tai juhlien järjestämiseen.

Meillä voit yöpyä myös hevosesi kanssa leirien ja kilpailureissujen ohessa. Tallissa on kymmenkunta vieraskarsinaa. Lue lisää hevospalveluiden-sivulta.

Hinnat sisältävät tilan metsien ja peltojen käytön sopimuksen mukaan. Koirat voivat yöpyä sisätiloissa omassa häkissä lukuunottamatta kahta Tallinwintin huonetta, joissa puulattia. Kysy tarjous ryhmille!

Sopimuksen mukaan tilalla on mahdollisuus aamiais- ja muihin ruokapalveluihin. Kysy tarjous!

MAJOITUSHINNAT
35 € / yö / hlö
7 € / yö / koira
15 € / hlö / vrk / asuntovaunupaikka

Majoitustilat


TALLIWINTTI

Sopimuksen mukaan tilalla on mahdollisuus aamiais- ja muihin ruokapalveluihin. Käytävällä on kuivauskaappi sateenkastelemille vaatteille.  Tiloihin on asennettu koneellinen (tulo- ja poisto) ilmanpoistojärjestelmä 2015. 

Keväällä 2010 valmistuneessa päämajoitustilassa Tallinwintillä on on 5 kappaletta 2–4 hengen huonetta, avara oleskelutila, televisio, wc/suihku ja baarikeittiö. Keittiössä on täysi astiasto ja ruuanlaittovälineet, kahvinkeitin, liesi, uuni, jääkaappi ja mikroaaltouuni.

Talliwintin alapuolella on koirahoitola ja koirien haukunta saattaa häiritä toisinaan. Myös tallin hevosten äänet saattavat kantautua joihinkin huoneisiin.


PIKKUTALO

Pikkutalo on remontoitu 2014. Tila on edullinen ja hyvä valinta pienelle porukalle sekä niille, jotka ovat herkkiä häiriöäänille.

Majoitustiloja löytyy 12 henkilölle. Alakerrassa on kaksi 3–4 hengen huonetta, keittosyvennys sekä WC/suihku. Keittosyvennyksessä on astiasto, ruuanlaittovälineistö, kahvinkeitin, liesi, uuni, jääkaappi ja mikroaaltouuni.  Eteisessä on vaatteiden kuivauskaappi.

Yläkerrassa on makuualkovi kahdelle sekä yhteistila neljälle yöpyjälle. Omia tavaroita varten on jokaiselle kaappitilaa. Talon alapuolella oleva kylmäkellari leiriläisten käytössä sopimuksen mukaan.


PIHASAUNA JA PIHALAMPI

Puulämmitteisessä pihasaunassa on pehmeät löylyt ja viihtyisä saunatupa. Saunomisen ohessa voit pulahtaa viilentymään saunan vieressä sijaitsevaan pohjavesiperäiseen lampeen. Lampi on syvimmältä kohdaltaan noin 5 metriä, sen vesi on tutkittua ja siinä voi uida itse ja uittaa myös koiria. Viiden kilometrin säteellä on useita muitakin koiranuittomahdollisuuksia.