Saravet Vähikkälä - koiraleirit / tottelevaisuus. kuva: Anu Mäkinen / Mainas mainas_kuva

Kysy leiritarjous ryhmällesi:
0500 596 928 / Satu (arkisin 8–17)


Majoittuminen

Saravet Vähikkälän majoituskapasiteetti on 25-30 henkilöä kahdessa majoitustilassa. Katso majoitushinnat ja tilaesittelyt majoituspalvelut-sivulta. Mahdollisuus myös ruokapalveluun erillismaksusta. Koirat voivat yöpyä sisätiloissa omassa häkissä erilismaksusta.

Koirien majoittuminen koirahoitolan tiloissa

Koirien on mahdollista majoittua leirien aikaan hoitolan tiloissa, mikäli siellä on tilaa.

30 € / koira / vrk ma–pe
– 15 € / koira / vrk saman perheen toinen koira
40 € / koira / la–su
– 20 € / koira / viikonloppu saman perheen toinen koira
15 € / koira / vrk (mikäli omistaja pesee sisätilat sekä siivoaa ulkotarhan itse)

Kentät

Tottelevaisuuteen sopivat tilan nurmialueet, heinäpelto tai hiekkapohjainen ratsastuskenttä (25 m x 55 m).

Viiden kilometrin päässä on hyvin hoidettu pallokenttä, jota voi vuokrata Janakkalan kunnalta sen hinnaston mukaan (noin 8 € / tunti).

Koiraleirillä on mahdollisuus maneesin käyttöön hintaan
80 € / päivä (ryhmähinta)

Ulkoilutus- ja uintimahdollisuudet

Vanhalan tilan ympäri kiertää 1,1 km mittainen hiekkarata ja tilan läheisyydessä kulkee runsaasti rauhallisia sora- ja metsäautoteitä.

Pihalla on pohjavesiperäinen lampi, joka on syvimmältä kohdaltaan noin viisi metriä syvä. Vesi on tutkittua. Lammessa voi uida itse ja uittaa myös koiransa. Viiden kilometrin säteellä on useita muitakin koiranuittomahdollisuuksia.

Koulutusvälineet

Suojelupiiloja, hakupiiloja, hyppy- ja A-telineet on mahdollista vuokrata tilalta. Pieniä suojelupiiloja (korkeus 1 m) on 6 kappaletta, isoja 3.

Harjoittelumaastot

Tilan omaa metsämaata on noin 5 hehtaaria. Osa maastosta on raivattu 2015 ja sopii hyvin haku ja esineruututyöskentelyyn. Tilan välittömässä läheisyydessä on käytettävissä vaativa 300 m mittainen hakurata, missä on muutama valmis piilo.

Lisämaastojen /-peltojen käytöstä sovitaan erikseen maaomistajien kanssa. Hinnat vaihtelevat maastotarpeen mukaan 10–50 €/viikonloppu.

Pentutapaamiset

Saravet Vähikkälä tarjoaa tilojaan myös koirien pentutapaamisiin. Pentutapaaminen on iloinen yhteinen tapahtuma, missä pennunomistajat tapaavat toisensa ja kasvattajalla on tilaisuus varmistua pentujen elämän ensiaskeleiden oikeasta suunnasta. Samalla järjestyy myös 12 ja 16 viikon ikäisten pentujen joukkorokotukset.

Tapaamisten aikana on myös mahdollisuus majoituspalveluihin.